Siden sidst

Siden sidst

Siden sidst

Her kan du se beskrivelser af ture samt enkelte billeder.

Se evt. klubbens Foto galleri.

Gå til start side. http://www.maribodyk.dk/

Under kategorier:

-Medlems indlæg.

-Køb - Salg - Bytte

>> Klubben forbeholder sig ret til at redigere i indlæggene <<

Tema aften LKKC

Medlems indlægPosted by maribodyk.dk Tue, January 15, 2013 17:50:26

Kære medlemmer. LKKC inviterer til Tema aften om "Krigen under Lolland i 1664"

Se uploaded PDF fra LKKC

Kim Strate

Medlems indlægPosted by maribodyk.dk Thu, April 07, 2011 22:44:41
Forstår ikke bemærkningen. ( Ikke bedre ) Det vigtigste for en klub af en hver art er vel at kunde nå alle medlemmer. Læg en kalender med vedheftede hver gang der er msk nyt. Stik en liste ud med de andre medlemmers mail adresser så vi kan få et nyt forum Hvor alle kan planlægge ture og aktiviteter hjemme fra og se om der er opbakning der til. Lad os få et bredt forum her nedlæg klub blad udgiv alt her i gennem også reklamer. Kontingent opkrævninger også vi vil spare en masse arbejde og ikke mindst penge. Møde referater kan også lægges her og andre små ting så vi ikke skal læse fortid i klubblad men nutid Er ret sikker på at dette vil blive en blomst i klubbens historie tænk udvikling alle i klubben har et ansvar er der noget i savner i jeres Klub Brok jer ikke tal ikke dårligt men gør noget aktivt nu er mulig heden der, op af stolen alle medlemmer. Aktive som passive Brug svømmehallen muligheden er der. Læg et måneds program i dette Meide hver måned Unge medlemmer op af stolen vælt os gamle af pinden. Hvis i har nosser vi støtter gerne jeres ideer arbejd for dem Dette indlæg må gerne lægges offentligt ud i klubben. Håber det kan skabe lidt debat Hilsen den støvede dykker Kim Strate

Hjemmesiden er opdateret

Siden sidstPosted by maribodyk.dk Wed, April 06, 2011 20:15:45

Så sker der endeligt lidt igen :-)

Generalforsamlingen 2011

Læs Formandens beretning og rereratet fra generalforsamlingen.

Formandens beretning 2011

Referat Generalforsamlingen 2011

KBsmiley

2011

Medlems indlægPosted by maribodyk.dk Tue, January 04, 2011 20:47:05

Godt nytår til jer alle derude.

Håber i er klar til den nye sæsson, dog er vandet stadig "stift" på overfladen mange steder. Men nu er det så, at tiden skulle bruges her under de mange mørke vinter aftner til at sidde og drømme lidt planlægning af ture i den kommende sæsson. Kalenderen for 2011 er lagt op og hvis i går med tanker om at lave ture med enten Sjab eller Sjib eller måske noget helt andet du kunne tænke dig, at klubben kunne bakke op om i form af dykkeraktiviteter, så skriv eller ring til KB (se under bestyrelsen på hjemmesiden) så vi kan få lagt det op på "Turkalenderen" i god så alle har en chance for at se det.

Vi ses derude ;-)

Mvh MSK

Historien om vraget Pioneer

Medlems indlægPosted by maribodyk.dk Tue, December 14, 2010 17:39:33

Så er det endelig lykkedes at få færdig gjort den lille reportage om varget Pioneer som der blev dykket på i sensommeren 2010.

Klik på det vedhæftede PDF dokument og læs om oplevelserne, den historiske baggrund, se de billeder der viser skibet i drift i 1941-42 samt de billeder der blev taget af dyrelivet nede på vraget.

God fornøjelse

Mvh Klaus B.

Pioneer bygget 1908 - forlist 1943

Nedtagning af badebroer

Siden sidstPosted by maribodyk.dk Tue, October 19, 2010 21:27:58

Så er bade sæsonen definitivt slut for os som ikke har "Vikingeblod" i årene og ikke har det skønt med at hoppe i det kolde efterårsvand uden tørdragten på.

Begge badebroer er nu nedtaget og der med vinter sikret.

Badebroen ved Lallandia blev i år taget helt ned eftersom de rør der står på sokler i vandet og bærer hele broen, er rustet over. Så der bliver lidt mere "skruearbejde" når broen skal opsættes i næste bade sæson.

Broen ved Østarsøbadet måtte igennem en større arkæologisk udgravning da det inderste af broen var forsvundet ca. 1,5m under sandet (det var der støttesoklen stod).

Lidt billeder fra optagningen af badebroerne ved Lallandia og Østarsøbadet.

TU Info

Siden sidstPosted by maribodyk.dk Mon, October 04, 2010 23:19:53

Teknisk udvalg informere...

Vedr. hændelser om sejlads med dykkere og fortolkning af redningsveste og anvendelse for disse under sejlads.

Som bekendt har der været en del misforståelser fra ordensmagtens side og tolkningen af søfartsstyrelsens love for redningsvest og hvad man kan betegne som en redningsvest. dette er nu blevet grundigt undersøgt og skrifteligt dkoumemteret således at eventuelle misforståelser dermed skulle være bilagt.

Vedhæftede PDF filer dokumenterer dette og disse bedes i læse og evt printe så de kan medbringes i båden hvis man skulle blive stoppet af "sø-ordensmagten" Politiet er jo "landkrabber" og ikke "søfolk" så de er vel lovligt undskyldt for ikke altid at kende søèns love helt til bunds. Så det hjælper vi dem gerne med .. smiley

Søfartsstyrelsen kap. L 4

TU informere om redningsveste

Historisk baggrund om Halifax flyet ved Femø

Medlems indlægPosted by maribodyk.dk Sun, September 12, 2010 20:50:47

Som opfølgning på Halifax flyet ved Femø. Har jeg fået en grundig efterforsket historisk beskrivelse om engelske fly der blev nedskudt under krigen med tysken. Den ene beskrivelse omhandler flyet ved Femø.

Christian Løye har været så venlig af give os hans materiale omkring de skæbner der tilstødte flyene og deres besætninger under krigen, samt hvem der tegnede sig for nedskydningerne og deres skæbner i forbindelse med WW2.

Vi har i klubben, medlemmer der har efterforsket vraget og været i England hvor de via historiske foreninger har fået oplysninger om vraget og fået bekræftelse om, at det var den rigtige type maskine der var tale om.

Motorerne som fornylig DESVÆRRE er hævet fra flyet ligger nu pt. og forgår på havnen i Bogø. Så der endnu mulighed for at se resterne af dem.

Vi kan kun konstantere, at det vrøvl som aviserne skrev, om at >>Nu var det endelig fastslået hvilket fly type der var tale om på Femø<< Det har bare været en dårlig undskyldning fra "Gravrøverenes" side for at hæve genstandene. Det har vi vidst i årevis takket være en ihærdig indsats fra historisk interesserede dykkere.

Vedhæftet PDF filer med Halifax og et ikke fundet nedskudt fly.

God læsning :-)

KB.

Aldrig Fundet.

Halifax LW270

Next »