Siden sidst

Siden sidst

Siden sidst

Her kan du se beskrivelser af ture samt enkelte billeder.

Se evt. klubbens Foto galleri.

Gå til start side. http://www.maribodyk.dk/

Under kategorier:

-Medlems indlæg.

-Køb - Salg - Bytte

>> Klubben forbeholder sig ret til at redigere i indlæggene <<

Kim Strate

Medlems indlægPosted by maribodyk.dk Thu, April 07, 2011 22:44:41
Forstår ikke bemærkningen. ( Ikke bedre ) Det vigtigste for en klub af en hver art er vel at kunde nå alle medlemmer. Læg en kalender med vedheftede hver gang der er msk nyt. Stik en liste ud med de andre medlemmers mail adresser så vi kan få et nyt forum Hvor alle kan planlægge ture og aktiviteter hjemme fra og se om der er opbakning der til. Lad os få et bredt forum her nedlæg klub blad udgiv alt her i gennem også reklamer. Kontingent opkrævninger også vi vil spare en masse arbejde og ikke mindst penge. Møde referater kan også lægges her og andre små ting så vi ikke skal læse fortid i klubblad men nutid Er ret sikker på at dette vil blive en blomst i klubbens historie tænk udvikling alle i klubben har et ansvar er der noget i savner i jeres Klub Brok jer ikke tal ikke dårligt men gør noget aktivt nu er mulig heden der, op af stolen alle medlemmer. Aktive som passive Brug svømmehallen muligheden er der. Læg et måneds program i dette Meide hver måned Unge medlemmer op af stolen vælt os gamle af pinden. Hvis i har nosser vi støtter gerne jeres ideer arbejd for dem Dette indlæg må gerne lægges offentligt ud i klubben. Håber det kan skabe lidt debat Hilsen den støvede dykker Kim Strate


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Pernille Korning Fri, June 24, 2011 23:44:07

Hej . Er helt enig i at klub bladet burde erstattes med denne hjemmeside, der er kun et' lille minus ved det.. og det er , at der er flere af de gamle dykkere, som ikke har internet og også nogle få der ikke kan finde ud af at bruge det. For dem kunne man måske stadig bibeholde klubbladet, men os andre som ikke ønsker det, skal ha' muligheden for at vælge bladet fra. Som sagt, så er der er ikke meget sjov med at læse gamle nyheder.. så hellere blive opdateret her igennem på klubbens hjemmeside. Det ville jo egentlig også gavne rigtig meget, hvis man holdt sig til hjemmesiden.. det er hurtigere og nemmere at få fat i folk på.. derudover spare man også en del tid og, ja penge (udgifter) ved at bruge denn side. Rigtig fin hjemmeside. Jeg tror at vi kommer til, at få stor glæde af den. En lille ekstra ting, jeg godt kunne tænke mig herinde, men som jeg ikke ved om allerede er der.. er en medlemliste over aktive og, ja passive dykker medlemmer. Hvor der står både nummer og adresse, for det er så irriterende når man gerne vil ha' fat i nogen, og man så ikke har deres nummer, på forhånd tak. Den som der blev sendt ud sammen med klubbladet, er efterhånden forældet. det ville være bedre, hvis nummer og adresse på aktive medlemmer kom på en liste herinde .


God weekend. mvh pernille jørgensen

Posted by maribodyk.dk Thu, April 07, 2011 23:14:39

Hej Kim

Tak for dit indlæg. Som du kan se er dit indlæg lagt op her på vores eksterne side og den kan i medlemmer skrive og loade tekst filer gode ideer og billeder op på så tosset i vil.

Så det "Forum" du efterlyser eksisterer allerede. Hvor vidt vi skal udvidde det med en "chat" funktion må i afgøre, altså jer som medlemmer.

Personligt mener jeg ikke det hører hjemme her, da der er andre medier eks "fjæsbog" der måske er mere egnet til det.

Turkalenderen bliver i første omgang ikke lagt ud på mail, af flere grunde. Men der bliver lavet en standard mail hvori der er et link til de dovne som går direkte til Turkalenderen

Medlems mail adr. er jeg ikke meget for at distribuere rundt efter som det skal godkendes af alle medlemmer først. Men hvis du kigger øverst oppe i ruden på din mail fra Msk@maribodyk så kan du se alle de adresser der bliver sendt til og dem kan du bare kopiere ind under din egen kontakt persons mappe i dit mail program.

Bemærkningen "ikke bedre" er ironisk ment. for selvfølgelig kan vi gøre tingene bedre, men i første omgang handler det om en udvidelse af servicen så derfor "bredere"

Håber det er lidt svar du kan bruge til noget og ja ...debatten er skudt igang :-)

Mvh KB.